29 vuotta

27. tammikuuta 2017

Sen verran täytän huomenna ja juhlin sitä muuttamalla.
Täällä mä vielä vanhassa asunnossa istun tavaroiden seassa odottaen huomista muuttoa. Minusta on mukavaa täyttää 29 vuotta, mutta enemmän odotan ensi vuoden pyöreiden juhlimista, sillä aion pitää ISOT syntymäpäivät. Huikeeta täyttää kolmekymmentä vuotta! Varsinkin kun ei sitä minusta huomaa ulkoisesti, eikä kyllä henkisestikään;)

Tänään oli todella huono päivä. Siitä enempää kertomatta, koska siihen liittyy muitakin osapuolia, joten jätetään se syy kertomatta. Sanotaan vain, että ensi torstaina saan edes muutamaksi kuukaudeksi helpotuksen ja mielenrauhan.

Naapurin tyttö on täällä kanssani tämän illan. Muuten raahaisin tavaroita jo nyt uuteen asuntoon tässä ajankuluksi. Myöhemmin tänään onneksi luokseni tulee ihminen, jonka läsnäolo rauhoittaa mieleni ja sieluni, jos sellainen on olemassa. Olen hänestä onnellinen ja iloinen.

Täytyisi kirjoittaa yhtä esseetä ja lukea kirjaa, mutta kirjoitan mielummin tätä blogia. Mieleni ei nyt pysty rauhoittumaan ja keskittymään sellaiseen tekstiin mitä ne vaatii. Kirjoitan tätä itseasiassa vain saadakseni ajatuksia pois tyhmistä asioista.


Leave a Comment

Lähetä kommentti