Club Hostess Sara & Victoria

18. tammikuuta 2017

Edellinen tekstini jäi hieman kesken, sillä en kertonut mitä loppuvuonna tapahtui. Nimittäin jäin tekstin jälkeen miettimään, että oikeastaan minullahan oli todella hyvä vuosi! En tiedä miten ajattelin edellistä tekstiä kirjoittaessa vuoden olleen yksi turhimpia, sillä 2016 vuonna mulle tapahtui vaikka mitä hyviä asioita. Ne kaikki tapahtui vain niin nopeasti, etten edes muistanut.

Amerikan reissun jälkeen perustin ystäväni Victorian kanssa Club Hostess Sara & Victorian, joka tuottaa yökerhoille ohjelmapalveluita. Juonnetaan, tanssitaan, järjestetään kilpailuita ja myydään halutessa myös shotteja. Blogiani seuranneet tietävät minun olleen mukana jo 11 vuoden ajan Lamourettesin toiminnassa. Loppukesästä mulle tuli mahdollisuus tehdä juontokeikka ilman yritystä takanani ja siitä se ajatus sitten lähti. Pyysin Victoriaa mukaan ja perustettiin CH Sara & Victoria.
Tämä toiminta tukee myös opiskeluani, koska opiskelen palveluntuottajaksi ja saan tästä toiminnastani halutessani hyväksiluettua toisen osan harjoittelustani. Itselleen tekemisellä tienaan toki myös enemmän, eikä minun tarvitse tehdä niin paljon keikkoja kuussa "elääkseni".

Lamuissakin pyörin silloin tällöin, sillä jostain ihmeellisestä syystä, kaikkien draamojenkin jälkeen, se ryhmä on lähellä sydäntäni. Toivon sille kaikkea hyvää ja autan mahdollisuuksieni mukaan. Keikoilla on kivaa tyttöjen kanssa ja shown vetäminenkin on toisinaan hyvin antoisaa ja eroaa omasta toiminnastani, joten se on myös vaihtelua.

Meidän Facebook-sivuista voi käydä tykkäilee TÄSTÄ, jos haluaa seurata mitä puuhaillaan keikoilla. Minun instagramista (Queenariell) näkee paljon meidän touhuja myös:)Samaan aikaan, vaikka loppuvuodesta tapahtui hyviä asioita ja loppujen lopuksi vuosikin oli kohdaltani oikein hyvä, niin se oli myös yksi elämäni paskimpia vuosia. Varsinkin syksy verotti energiaani paljon, joista loput käytinkin Club Hostessiin saadakseni tehdä edes hieman sellaista mistä nautin. Ne asiat roikkuu vieläkin mukanani, joihin toivon loppua hyvin pian. En todellakaan haluaisi yhtä surkeaa ja painavaa kevättä mitä syksy oli. Kouluni kärsi ja olin koko ajan jäljessä muutaman askeleen. Onneksi sain kaikki kuitenkin tehtyä ja kurssit suoritettua, mutta PALJON se vaati minusta. Paljon.

Viikon päästä muutan (taas), kolmanteen ja viimeiseen taloon taloyhtiössämme. Olen siis tämän jälkeen asunut kaikissa pihamme taloissa:D Mutta tämä asunto on nyt paljon mieleisempi kuin nykyinen. En pidä asua maantasolla en yhtään ja jos olet lukenut blogiani vuosi sitten, niin tiedät etten alunperinkään halunnut muuttaa tähän. En koskaan ole halunnut maantasolle, mutta oli pakko muuttaa edellisen asuntoni pienuuden vuoksi. Joten, taas muuttohommiin jee... ja arvatkaas kenellä on syntymäpäivät juuri muuttopäivänä. Minulla! Jei.

Leave a Comment

Lähetä kommentti