Greyn anatomia

4. maaliskuuta 2018

Katsotaan Kuuran kanssa Greytä. Perheeni ja ystäväni kutsuu häntä sillä nimellä, mutta hänen puoleltaan kaikki kutsuu Kuuraa toisella nimellä, joka on hänen oikea kutsumanimensä. Minusta hänen ensimmäinen nimensä Kuura on niin kiva, että se vaan jäi elämään ja sillä hänet esittelin kaikille minun puoleltani. Kuura.

Ja kyllä, me katsotaan yhdessä Greyn anatomiaa, joka ilta! Tykkäämme ja haluaisimme katsoa enemmän elokuvia, mutta sen valitsemiseen menee aina niin paljon aikaa, että siihen mennessä kun sellaisen EHKÄ saamme valittua, niin on jo nukkumaanmenoaika. Joten suosiolla katsomme vaan Greytä, ellei ole tiedossa elokuvaa jonka haluaisimme katsoa.

Aamusta kävimme kävelyllä ja iltapäivällä lähdimme Espooseen mummoni syntymäpäiville. Käyn Espoossa muutaman kerran kuukaudessa ja siellä käydessäni mun on pakko käydä AINA Espoon kierrätyskeskuksessa, koska mä teen sieltä aina aivan mahtavia löytöjä retro puolelta. Tykkään todella paljon kaikesta retrosta, enkä malta saada esitellä löytöjäni täälläkin teille! Parastahan tuossa paikassa on se, että se on ihan törkeen halpa. Verrattuna kaikkiin muihin kirppiksiin, kuten UFF tai Fida, niin kierriksen vaatteet ovat ilmaisia. Opiskelijana saan vielä 20% alennuksen, niin eipä jäänyt tänäänkään Luhdan retro takilleni hintaa kuin 12e!!

Olen siis todella kirppiksien ystävä, tykkään tehdä löytöjä halvalla. Toki ostan vaatekaapin "peruspilareita" kaupasta, mutta täälläkin joskus kertoneena, suuntaan kaupoissakin aina ale-osastolle, koska vältän täydellä hinnalla ostamista mistään. Kierrikseltä kerään varsinkin suomalaista retroa. Rakastan vanhoja suomalaisia vaatteita ja laukkuja. Made in Finland. Aivan mahtavaa ja kaunista vaatetta/laukkua, ja aivan uudenveroisia! Tuun esittelemään ostoksiani täällä ehdottomasti!:)

Tässä kuvia tältä päivältä. Katsokaa. Minä kaupungista täällä nyt, mutta tykkään paljon. Olen muutenkin aina tykännyt asua rauhallisella alueella ja asuinkin 9 vuotta Kehä 3 ulkopuolella ihan metsässä. Nyt sain vaan enemmän rauhaa ja tykkään tästä. On hiljaista ja rauhallista. Turvallinen olo. On ihanaa myös saada lapsen leikkiä omalla pihalla turvallisesti, ilman että täytyy vältämättä itse siellä palloilla. Kuura on tehnyt traktorilla meille oman pulkkamäen ja Sabrinalla on leikkimökki, jota hän pitää ravintolana, ja varsinkin kesällä lapsen kanssa elämä on helppoa näin. Ensi kesäksi ostetaan vielä tramppa ja keinu, niin kyllä viihtyy lapsi sekä aikuinen.

Nyt keskityn takaisin Greyhin. <3


Leave a Comment

 1. Kivaa lukee juttujasi pitkästä aikaa! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun oot palannut! Odotan näitä kirppislöytöjä innolla! Pitäis ittekin tehdä vastaava postaus omaan blogiin :)

  Jos kiinnostaa, niin käy tutustumassa:
  https://seyomuuttikaiken.blogspot.fi/?m=0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppislöydöt on parhaita! ja tutustun, on kaikki blogit ihan hukassa muutenkin mitä oon ennen lukenut!

   Poista