Pääsiäiseksi Disneylandiin

28. maaliskuuta 2018

Halusin tulla vain pikaisesti kirjoittamaan, että lähdemme huomenna Pariisiin Disneylandiin pitkäksi viikonlopuksi! Tätä on tyttä sekä äiti odottanut öitä laskien. Minua ei Pariisi ole koskaan kiinnostanut, mutta koska lentomatkat muualle Disneylandeihin on vielä liian pitkiä neljä vuotiaalle, niin viemme Sabrinan tällä kertaan tänne:)

Itsehän kävin Kalifornian Disneylandissa 2016 ja se ylitti kaikki odotukset. Sitä kokemusta ei voi sanoin kuvailla kun  tämmöinen ikuinen Disney prinsessa pääsi toteuttamaan unelmansa 30 vuoden jälkeen. Olin yksin reissussa ja vietin Disneylandissa 12h, eikä se edes tuntunut pitkältä ajalta. Aurinko paistoi ja istuskelin välillä ja vaan nautin. Arielin tapaaminen tietty oli huipennus kaikelle. Toivottavasti Pariisin reissu on yhtä ikimuistoinen.

Tässä meidän asut, yllätyyys:D

Okei, en saa puhelimella nyt lisättyä kuvia, joten löytyy instagramista! Sabrinan asun tilasin Aliexpressiltä ja tekivät sen hänelle mittojen mukaan. Mekko on silti hieman reilu, mutta mahtuupa alle pitkähihaset. Oma asuni on BikBokista ja Lindexiltä.

Leave a Comment

Lähetä kommentti