Täällä mä oon, vieläkin sun

2. maaliskuuta 2018

Reino Nordin?

Tässä minä tosiaan olen. Sama ihminen, mutta kaikki aivan toisin.

Nykyisen ympäristöni vuoksi voisin melkein vaihtaa blogini nimeksi Maatilan Kuningatar, mutta meillä ei maatilaa ole, vaikka kaikki ympärillä sitä onkin. Mitä luulette, kun tämmöinen kaupunkilainen oman elämänsä kuningatar laitetaan keskelle peltoja, vuoden 1937 rakennettuun vanhaan kouluun ja hehtaarin pihalla, tapahtuu? No ei mun kätösistä tapahdu ainakaan yhtään mitään.  Vielä.

Viime kesä meni tätä kaikkea ihmetellen ja peukaloita pyöritellen, että mitäs tälle pihalle oikein pitäisi tehdä. Ruusupensas rehottaa, rikkaruohot valtaa pihaa, omenapuita, vadelmapensaita, musta-ja punaherukoita -niistä ei ainakaa mehua tullut, vaikka ajatus oli hyvä. Minä en osaa tuollaisia asioita, mutta haluan opetella. Haluan omia mansikoita, kasviksia, tehdä mehua ja oppia kaikkea pihasuunnittelusta.
Talo pysyy lämpimänä, sekä pystyssä tällä hetkellä ainoastaan ihanan osaavan mieheni vuoksi. Kuka olisi uskonut, että hallissa Saran auton vieressä on hänen miehensä traktori? Kyllä, mun miehellä on traktori ja hän soittaa harmonikkaa. Kerrottakoon hänestä kuitenkin myöhemmin.

Koulu. Sitäkin minulla vielä on. Viimeinen vuosi meneillään. Kurssit suoritettu, enää opinnäytetyötä ja harjoittelun toista osaa vaille valmis Matkailu- ja palveluliiketoiminnan Restonomi täällä moi. Nähtäväksi jää oliko se minun ala sitten todellisuudessa.

Uusille lukijoille infopläjäys minusta:

 • ikuinen Disney prinsessa
 • Ariel henkeen ja vereen, sekä ihoon. Half sleeve Ariel
 • bloggaaja, jonka ei kannata kirjoittaa mielipidepostauksia - paskamyrsky
 • suklaa-addikti, eikä vaan sen sanan kauneuden takia, vaan oikeasti sokeririippuvainen
 • pelkään alieneita
 • kissaihminen
 • äiti
 • luulee olleensa entisessä elämässään kuningatar, tai vähintään aatelinen henkilöLeave a Comment

 1. Sun postauksia on kaivattu! :) Kiva, kun kirjoitat!

  VastaaPoista
 2. Eks sä opiskellu sosionomiks vai oonko nähny unta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin Restonomin ja Sosionomin kokeet, jotka läpäsin kummatkin. Sosionomin kakkosvaiheen jälkeen jäin varasijalle, mutta sillä ei ollut enää merkitystä, koska olin päässyt sisään restonomiksi ja se oli mulla ekana vaihtoehtona. En olisi päässyt opiskelemaan sosionomiksi, sillä eka vaihtoehto meni läpi. Ei ollut mahdollisuutta valita.

   Poista
 3. Mulla on ollu niin ikävä tätä blogia! <3

  VastaaPoista